Robin håller i första kapitlet!

Jag började med Pretty Robin på riktigt när jag gick på Universitetet i Linköping. Planen då var att göra en lång serie med Robin som huvudkaraktär och som skulle hitta på allt möjligt för att försöka sluta bli populär, men att det alltid skulle misslyckas och att Robin alltid skulle sluta med att vara mer populär än hon var tidigare. det var en rolig idé enligt mig. Resultatet ligger bredvid mig i skrivande stund. Tre kapitel om Robin, Emma och Sebbes “vänskap”. Den blev kortare än planerat men jag är nöjd över resultatet och att jag faktiskt kan säga att den nu är klar!

Det känns ändå lite konstigt att den är avslutad men jag är samtidigt mycket stolt över mitt arbete. Om jag hade gjort något annorlunda skulle jag nog bett om feedback innan serien blev klar så att jag fortfarande hade tid och motivation till att ändra saker. När den i princip är färdig är det svårt att gå tillbaka och revidera.

Projektet att göra serien har haft lite oväntade händelser, och det som var det dummaste var att jag råkade slarva bort ca 30 sidor med manus för den sista delen. Det var inte mitt stoltaste ögonblick. Jag hittade som tur var manuset igen ett år senare, men jag tänker ju ändå att jag hade kunnat bli klar med serien så mycket tidigare om jag inte var en slarver. Pandemin 2020 var också en faktor till att den inte blev klar. Tanken var att den skulle vara klar till ett kommande konvent, men då alla ställdes in lade jag projektet på hyllan ett tag tills jag faktiskt hade energin till att göra klart den.

Eftersom det fortfarande verkar vara svårt med konvent irl, så har jag nu gjort iordning en liten butik på min hemsida! Just nu finns alla mina upptryckta serier som jag gjort än så länge, och Pretty Robin finns både i svenska och engelska. Om du köper alla tre delar av Pretty Robin kan du använda kampanjkoden PRETTYROBINSET för att få 20% rabatt på köpet!

Har du några frågor om Pretty Robin? Skriv i kommentarerna under 😀